Our Services

Προσωπολογία – Total look

έχουμε την δυνατότητα να κρύψουμε τα ευαίσθητα και αδύναμα σημεία ενός προσώπου και να αναδείξουμε τα ωραία χαρακτηριστικά.

Contouring

Τεχνική χρώματος με βάση την προσωπολογία.

Κούρεμα γυναικείο | ανδρικό | παιδικό

Δεν είναι απλά δουλειά, είναι τέχνη και ευχαρίστηση να δουλεύεις με τα μαλλιά

Tiger Eye

Είναι ιδανική αν έχεις καστανή βάση και επιθυμείς ένα πιο ζεστό και γλυκό αποτέλεσμα στα μαλλιά σου.

Χτένισμα (απλό βραδινό)

Δεν είναι πάντα ο ίδιος που γνωρίζει καλύτερα τι θα σας ταιριάζει τέλεια

Νυφικά Χτενίσματα

Ρωτήστε μας για τα νυφικά μας πακέτα

Θεραπεία λείανσης με κερατίνη

Είναι μια θεραπεία η οποία δυναμώνει και ζωντανεύει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σε συνδυασμό με το να σταματάει το φριζάρισμα και να λειαίνει το μαλλί.

Φυσικές Τρέσες

Εντυπωσιάστε στις εξόδους σας φορώντας μια φυσική τρέσα προσαρμοσμένη στα χρώματά σας και φτιαγμένη για εσάς

Natassa HairSalon - Your Luxury

Our Prices

Οι ανταύγειες φέρουν νέες τάσεις στα μαλλιά με πολύ χρώμα, όπως ροζ, λιλά, γκρι, γαλάζιο. ομπρέ, αλλά εννοείται ότι και τα πιο κλασσικά χρώματα όπως το κόκκινο, είναι πάντα all time in fashion

Mπορείτε να αποκτήσετε αυτό το look στα μαλλιά σας, δίνοντας ενα πολύ φυσικό ξανοιγμα σαν να το εχει μολις αγγιξει ο ήλιος. Είναι “must” τεχνική για teenagers.

Τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της στοιχεία, που την κάνουν να ξεχωρίζει στην κάθε της έξοδο. Επαγγελματική βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία με την τεχνολογία ODS2

Bronde, η τέλεια απόχρωση για μια μελαχρινή ή σκούρα καστανή που θέλει να γίνει ξανθιά. Μια απόχρωση καθόλου ακραία, κάπου στη μέση. Το αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό και απέριττο.

Η θεραπεία Λείανσης με Κερατίνη είναι μια θεραπεία η οποία δυναμώνει και ζωντανεύει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σε συνδυασμό με το να σταματάει το φριζάρισμα και να λειαίνει το μαλλί.

Popular

Το contouring είναι μια τεχνική χρώματος η οποία έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουν οι colorists προκειμένου να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μιας πελάτισσας.
Εξατομικευμένο για κάθε πελάτισσα, το contouring βασίζεται στις μελετημένες τοποθετήσεις χρώματος, ούτως ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση του φωτός και της σκιάς.

Είναι ιδανική αν έχεις καστανή βάση και επιθυμείς ένα πιο ζεστό και γλυκό αποτέλεσμα στα μαλλιά σου. Πήρε τ’ όνομά της από το ομώνυμο πέτρωμα με τις χρυσές και χάλκινες ρίγες.

Νεο

Το sombre είναι η ανανεωμένη μορφή του ombre! Ουσιαστικά βγαίνει από τις λέξεις soft και ombre, δηλαδή ελαφρύ ombre με πιο ανοιχτή ρίζα και όχι μεγάλες διαφορές στην ένταση της απόχρωσης.

Περιγραφή Οι ανταύγειες δεν δίνουν  φως μόνο στο χρώμα των μαλλιών μας, αλλά και το πρόσωπό μας, ανανεώνοντας το look μας, ανεξάρτητα από το χρώμα που έχουμε ήδη στα μαλλιά μας. Δουλειές μας! Contact InfoΕρμού 37, Μυτιλήνη Λέσβος2251 046346info@natassahairsalon.gr
hot

Το balayage (μπαλαγιάζ) είναι μια τεχνική βαφής που υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό όμως έχει αρχίσει να ακούγεται περισσότερο τώρα που όλες κάνουμε στροφή προς τα μαλλιά που μοιάζουν σαν να έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο

Νέες τάσεις στα κουρέματα που βοηθούν να κάνουμε ένα εύκολο χτένισμα,ανεξαρτήτως από το μήκος των μαλλιών σας. Σε κοντά και σε μεσαίο μήκος μαλλιά οι μπούκλες είναι μία από τις τάσεις του επόμενου έτους αλλά σε μακρύα μαλλιά.

Trending

Όπως στο γυναικείο κούρεμα έτσι και στο ανδρικό, ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητα, προτείνουμε ιδέες που ταιριάζουν απόλυτα.

Παρέα με την δικιά σας περιποίηση μαλλιών μπορείτε να εντάξετε στο πρόγραμμα και την περιποίηση μαλλιών του παιδιού σας. Οι επαγγελματίες κομμωτές μας, προτείνουν το τέλειο κούρεμα για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας!

Το απόλυτο καλοκαιρινό hair styling δεν είναι άλλο από τις απαλές, κυματιστές μπούκλες που δίνουν την εντύπωση ότι μόλις βγήκατε από τη θάλασσα και τα αφήσατε να στεγνώσουν στον ήλιο.

Τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της στοιχεία, που την κάνουν να ξεχωρίζει στην κάθε της έξοδο. Αντιπροσωπεύουν την θηλυκότητα της, καθώς επίσης και την προσωπικότητα της.

Εάν μπορούμε να ξεχωρίσουμε μια ειδική κατηγορία της Κομμωτικής Τέχνης, αυτή σίγουρα περιλαμβάνει τα Νυφικά Χτενίσματα και τα Χτενίσματα Επιδείξεων.

Η προσωπολογία είναι η μέθοδος που αναλύει την συμμετρία του προσώπου και του σώματος με σκοπό να αποκαλύψει τι ταιριάζει πραγματικά σε κάθε γυναίκα. Έτσι μπορούμε να δουλέψουμε εξατομικευμένα μεταμορφώνοντας και αναδεικνύοντας τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα να κρύψουμε τα ευαίσθητα και αδύναμα σημεία ενός προσώπου.

Hot

Εντυπωσιάστε στις εξόδους σας φορώντας μια φυσική τρέσα προσαρμοσμένη στα χρώματά σας και φτιαγμένη για εσάς. Οι τρέσες διατίθενται προς ενοικίαση ή πώληση.

Βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν την υγρασία τους και να παραμείνουν υγιή. Το αποτέλεσμα της ενυδάτωσης είναι ορατό στα μαλλιά μας. Γίνονται ελαστικά, λεία και λαμπερά.

Testimonials

Beauty News

Book your visit online and save 10%